Forside arrow Nyheder arrow Information
Information Udskriv E-mail
Skrevet af Jørgen Luff   
søndag 02. maj 2010

Ved generalforsamlingen i januar var der bred enighed i, at vi skiftede administrator. Dette skifte er nu på plads og 2Base kører i dag driften af Alcon15.

Jørgen og Peder var i begyndelsen af marts i Alanya, hvor vi fik alle formalier på plads med myndighederne.

Vi har fået aftalerne på plads mellem Oktay og ALCON15 – i dag er Oktay ansat af ALCON15 og ikke af administratoren.  Det er både 2Base og bestyrelsens hensigt frem ad rettet, at køre komplekset efter Tyrkisk ret – så vidt muligt.
 
Vi vil gerne fra bestyrelsens side bede alle om, at henvende sig til Candemir hos 2Base med evt. fejl eller mangler i den daglige drift – såsom problemer med parabolen, strøm, etc..  – Det er vort ønske, at vi kun benytter enkelte, og særlig udvalgte håndværkere på ALCON15.- så ansvaret for sidste reparation altid kan placeres. På den måde tror vi, vi kan undgå mange gentagne reparationer af samme fejl.

Den officielle generalforsamling vil i år finde sted i uge 28 i ALCON15 – nærmere indkaldelse følger.

Renoveringen er ligeledes i fuld gang  - De planlagte opgaver er sat i værk (se fotos).
- Etablering af bed ved trappen/pejs
- Afvandingskanal og opretning af belægning ved trappen/pejs
- Maling af den store mur ved poolen
- Rengøring og renovering af poolen – hvilket var et krav fra Oktay !!

Men, den slags arbejde har det ofte med at give små ubehageligheder – vi kan konstatere, at trappen ved B blokken stadig er i bevægelse ! - dette medføre desværre, at vi af økonomiske årsager bliver nødt til, at ændre lidt på de oprindelige planer og har valg at fokuserer på at få stoppet denne trappes flugt  - andre reparationer er derfor sat i bero indtil videre!

Ved arbejdet omkring afvandingskanalen opdagede vi, at der under trappen er  større hulrum, hvilket betyder, at trappen ikke er tilstrækkelig understøttet og dette kan ifølge Suat være årsagen til problemet omkring trappen  - Arbejdet er nu sat i gang og vi forventer at problemet bliver løst.

Vi har i bestyrelsen fået oplyst, at Oktay har været ’en lejlighed behjælpelig med noget malerarbejde – loft på terrassen og gelænderet.

Skulle andre have samme ønske kan dette arrangeres, dog skal det forestages uden for højsæsonen og aftales med bestyrelsen, der efterfølgende sætter Oktay i gang.
Den enkelte lejlighed betaler naturligvis for forbrug af maling og arbejdsløn.

Sidst men ikke mindst vil vi fra bestyrelsen ønske alle en rigtig go’ sommer i Alanya.

Pbv. 

      

    

    

    

  

Sidst opdateret ( onsdag 05. maj 2010 )
 
< Forrige   Næste >

Login






Glemt din adgangskode ?