Forside arrow Nyheder arrow Indkaldelse til ordinær general forsamling
Indkaldelse til ordinær general forsamling Udskriv E-mail
Skrevet af Morten Villumsen   
søndag 16. december 2007
 
Hej Alcon 15 ejer

Under "download" sektionen finder du indkaldelsen til ordinær general forsamling som finder sted d. 12. januar 2008 kl. 13.00 - 15.00 på Hotel Scandic i Kolding.  Udkast til budget 2008 findes ligeledes under "download" sektionen.

Vigtigt:
Af hensyn til booking af lokale m.v. vil vi gerne have en tilmelding til ”arrangementet”.
Skriv en mail én fra bestyrelsen om hvor mange I kommer.

Bestyrelsen vil sørge for lidt kaffe til mødet.  Hvis I ønsker frokost er der rig mulighed for dette på hotellet, men det må stå for egen regning.
Laughing

Mødet vil blive afholdt som en generalforsamling.  En lovmæssig korrekt generalforsamling kan dog ikke gennemføres i Danmark, hvorfor det efterfølgende bliver nødvendigt at få udarbejdet nogle fuldmagter således, at de ting som måtte blive vedtaget d. 12. januar også kan vedtages på den lovmæssige korrekte ordinære generalforsamling i Tyrkiet.

NB!!!
Bestyrelsen har foranlediget at låsene til de fire opgange bliver skiftet. På generalforsamlingen vil der blive udleveret nye nøgler til alle der møder op.
Umiddelbart efter generalforsamlingen vil låsene blive skiftet, og de som ikke har fået udleveret nøgle må selv sørge for at få afhentet denne.

På bestyrelsens vegne

Morten Villumsen
Sidst opdateret ( mandag 10. marts 2008 )
 
< Forrige   Næste >

Login






Glemt din adgangskode ?