Forside arrow Nyheder arrow Mail fra A7
Mail fra A7 Udskriv E-mail
Skrevet af Morten Villumsen   
onsdag 13. februar 2008

Mail fra A7

Jeg har idag fået følgende mail fra A7 (Jan og Pia Dons,- som pt. bor i Alcon15) som jeg synes I også skulle have fornøjelsen af at læse.

Det er herligt at få mails......

PS: Jeg har fået lov til at gengive den  Laughing


"

Hej Morten

Vi stødte jo slet ikke på dig da du var hernede sidst, men som du skriver sad du jo også på altanen og kikkede efter utætte tønder.


Ja det er herligt at se området på Alcon blive passet og plejet så godt, og vi kan nu allesammen bare se frem til at den gamle vicevært forhåbentlig snart rykker ud, det er ikke til at holde deres hunde gør næsten døgnet rundt, og stakkels vores nye vicevært der må gå ude i alt slags vejr, og ikke har et varmt sted at trække sig lidt ind i når vejret er værst.

 

Med hensyn til telefon og internet har vi nu 3 gange været nede på det kontor der skal tilslutte det, men det sidste vi fik at vide var, at der kunne gå alt imellem 1 dag til 1 år, og her i Tyrkiet man godt forvente det nærmere er 1 år, når de siger sådan. Jeg ved ikke hvor mange familier i Alcon 15 der ønsker at få telefon og evt. internet, men hvis vi var tilstrækkelig mange, kunne vi måske få dem til at arbejde en lille smule hurtigere, fordi de er da fuldstændige lige glade med at 1 familie har brug for en forbindelse. Så hvis du evt. kender til nogen der er interesseret, kunne de måske også presse lidt på.

 

Ellers er alt stadig godt hernede, tønderne springer stadig som popcorn, i bygningerne omkring os, så klart vi i Alcon 15 skal finde en løsning på det, det er livsfarligt at opholde sig på området, når der springer en tønde eller en rørføring med skoldende vand, det så vi sidst da A10 tønde sprang endnu engang.

 

Du må have en forsat god dag, i dag er det regnvejr, så æv, men det er godt nok få regndage vi har haft i år, så pyt.

 

Venlig Hilsen

 

Pia & Jan

A7
"

 

Sidst opdateret ( mandag 10. marts 2008 )
 
< Forrige   Næste >

Login






Glemt din adgangskode ?