Forside arrow Nyheder arrow Særaftale
Særaftale Udskriv E-mail
Skrevet af Morten Villumsen   
søndag 18. maj 2008


Enkelte lejligheds ejere har forespurgt på om det var muligt at undlade at få installeret ny varmtvandsbeholder her og nu.

Bestyrelsen har nu behandlet denne forespørgsel, og er fremkommet til at det kan man naturligvis.  Hvorvidt en lejlighed skal have installeret en varmtvandsbeholder eller ej kan ikke være et anliggende for Ejerforeningen men udelukkende en privat sag.

Det betyder naturligvis at den samlede renoveringspris for de lejligheder der ikke ønsker montering af ny varmvandsbeholder kan reduceres.  Bestyrelsen har undersøgt hvor stor en del der direkte kan henføres til varmtvandsbeholderen alene, og er fremkommet til, at denne pris udgør 450€.  Herefter vil det være for ejerens egen regning og risiko at få monteret varmtvandsbeholder efterfølgende.

Dvs. såfremt du ikke ønsker at får installeret varmtvandsbeholder her og nu, kan du nøjes med at indbetale 1.550€ pr. lejlighed.  Vedlagte erklæring skal udfyldes og underskrives. Erklæring fremsendes til:  Morten Villumsen, Norgesgade 12, 6950 Ringkøbing.  Du kan også sende på fax til: 96 75 00 08

Særaftalen kan downloades under "Downloads / Referater m.v"

For de der vælger at anvende denne ordning, vil Ejerforeningen sørge for demontering af eksisterende, afpropning af eksisterende slanger, sikring af el samt klargøring i elevatorrum.

Såfremt du allerede har betalt for 1. rate men ønsker at gøre brug af denne ordning, vil der blive tilbagebetalt 450€.  Erklæringen skal udfyldes, underskrives og fremsendes. Anfør endvidere venligst til hvilket kontonummer beløbet skal overføres til.

For god ordens skyld skal nævnes at 2. og 3. rate ikke vil blive berørt at denne ordning.

Tidsplanen er skredet lidt pga. af at disse aftaler først skal "i hus",- men vi håber at projektet kan igangsættes snarest.  Vi skal endvidere gøre opmærksom på at prisen for de lejligheder der får monteret nyt varmtvandssystem med det samme, kan gå hen og blive lidt dyrere, da den samlede pris var baseret på en 40 stks pris, men lad os nu se.  :-)


På bestyrelsens vegne i Alcon15
Morten Villumsen

 
< Forrige   Næste >

Login






Glemt din adgangskode ?